#1 Φτιάξτε μια καρδιά Είναι ένα απλό και πολύ πρωτότυπο DIY που μπορείτε να το φτιάξετε μέσα σε λίγα λεπτά και είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει την όψη του τοίχου σας. Θα χρειαστείτε αρκετές φωτογραφίες και ταινία διπλής όψης. Αφού τις εκτυπώσετε τοποθετήστε τις στον τοίχο σε σχήμα καρδιάς, όπως στη φωτογραφία. Θα σας διευκολύνει αν πρώτα φτιάξετε την καρδιά στο πάτωμα και μετά μεταφέρετε από εκεί τις φωτογραφίες στον τοίχο.

φωτογραφίες

#2 Κρεμαστές στον τοίχο Μπορεί η ιδέα να σας φαίνεται απλή, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Τα μόνα πράγματα που χρειάζεστε ένα μακρύ ξύλο, ένα περφορατέρ, φωτογραφίες και σχοινί. Κόψτε το σχοινί σε μακριά κομμάτια, ανάλογα με το πόσες φωτογραφίες θέλετε να κρεμάσετε και κάντε τρύπες με το περφορατέρ στο κέντρο, στο πάνω και στο κάτω μέρος της φωτογραφίας για να περάσετε το σχοινί κάνοντας μικρούς κόμπους. Μπορείτε επίσης να κολλήσετε το σχοινί με κόλλα ή ακόμα και να επιλέξετε ένα κλαδί δέντρου (αντί για ξύλο) αν θέλετε μια πιο φυσική νότα!

φωτογραφίες

#3 Χρησιμοποιήστε σύρμα και κλιπς Ένα πανέμορφο DIY που είναι σίγουρο ότι θα δώσει στυλ στον χώρο σας. Θα χρειαστείτε φωτογραφίες, σύρμα, γαντζάκια και κλιπς. Στερεώστε το σύρμα στον τοίχο με απλά γαντζάκια σας αυτά που κρεμάτε τις πετσέτες. Στη συνέχεια βάλτε τα κλιπς σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους και τοποθετήστε τις φωτογραφίες σας. Αντί για κλιπς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μανταλάκια ή και παραμάνες!


φωτογραφίες