ΟΜΟΡΦΙΑ

Είσαι σίγουρη πως διαλέγεις με σωστό τρόπο σουτιεν; Σου δίνουμε 8 tips για να το διαπιστώσεις!

Αναπόσπαστο κομμάτι κάθε γυναίκας που ξεκινά να τη συνοδεύει από τη νεαρή κιόλας ηλικία. Πόσες φορές δεν έχει τύχει σε γυναίκες να αγοράσουν ένα καινούργιο σουτιέν βιαστικά , χωρίς δοκιμή και σίγουρα αρκετές φορές εμπειρικά και μόνο , με αποτέλεσμα να καταλήγουν φυσικά σε λάθος επιλογές και αγορές.


Πρόσφατα διαπιστώθηκε ότι 8 στις 10 γυναίκες φοράνε λάθος σουτιέν. Φρόντισε να είσαι μία από τις άλλες δύο!

Εδώ σου δίνουμε ορισμένες συμβουλές για να κινηθείς έξυπνα και σίγουρα να αποφύγεις την πλήρη αποτυχία..:

1) Μετρήσου! Είναι τζάμπα και δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι. Δε χρειάζεται να βγάλεις καν το σουτιέν σου. Ζήτησε το, είναι δικαίωμά σου.

2) Αν φοράς από cup C και πάνω , προτίμησε το σουτιέν με μπανέλες για σωστή στήριξη.

3) Αν το σουτιέν σου κάνει ζάρες ή κενά, φοράς λάθος cup.

4) Αν η πλάτη του σουτιέν ανεβαίνει προς τα πάνω, φοράς λάθος νούμερο.

5) Ώρα για σπόρ; Βάλε το σωστό σουτιέν! Μόνο τα αθλητικά σουτιέν στηρίζουν το στήθος σου όπως πρέπει , ώστε να γυμνάζεται χωρίς να χαλαρώνει.


6) Τα μεγέθη και οι φόρμες των σουτιέν διαφέρουν σημαντικά από μάρκα σε μάρκα. Δοκίμαζε πάντα ένα σουτιέν πριν το αγοράσεις.

7) Οι θηλές σε κοινή θέα δεν είναι και ότι καλύτερο. Επιμένεις να φορέσεις αυτό το διάφανο τοπάκι με το δαντελένιο σου σουτιέν; Βάλε από μέσα επιθέματα θηλασμού στο χρώμα του δέρματος. Είναι στρόγγυλα μαλακά μαξιλαράκια από βαμβάκι , που τοποθετούνται ανάμεσα στο cup και τη θηλή και δε διαγράφουν.

8) Τα σουτιέν χάνουν τη φόρμα τους μετά από το πολύ 12-18 μήνες. Φθείρονται τα ελαστικά τους μέρη και δε στηρίζουν πια σωστά το στήθος. Πάρε καινούργια!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top