ΟΜΟΡΦΙΑ

Κάνε τώρα πεντικιούρ στο σπίτι ακολουθώντας μόλις 6 βήματα!

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που τα δάχτυλα των ποδιών βρίσκονται σε κοινή θέα, το πεντικιούρ είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Ι-Τ-Η-Τ-Ο! Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου, αφού το πεντικιούρ βοηθά γενικότερα την υγιεινή των ποδιών.


Για να το πετύχεις εύκολα και αποτελεσματικά, χρειάζεται να ακολουθήσεις 6 απλά βήματα:

Αποτέλεσμα εικόνας για λιμαρισμα νυχιων ποδια

1ο: Με ένα νυχοκόπτη ή ειδικό ψαλιδάκι , δώσε σχήμα στα νύχια σου , κατά προτίμηση τετραγωνισμένο. Στη συνέχεια λιμάρισε τα για να ομαλοποιηθεί το σχήμα τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ποδια λεκανη πεντικιουρ

2ο: Βύθισε τώρα τα πόδια σου σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και πράσινο σαπούνι. Αφού μαλακώσουν, τρίψε τις φτέρνες σου με ελαφρόπετρα και στη συνέχεια σκούπισε τα καλά.

Σχετική εικόνα

3ο: Πέρασε στις βάσεις τω νυχιών σου μια ειδική σύνθεση που απομακρύνει τις παρωνυχίδες και άφησέ τη να δράσει στον απαιτούμενο χρόνο. Στη συνέχεια σπρώξε με το ειδικό εργαλείο τα πετσάκια προς τα μέσα (μη τα κόβεις ποτέ).


Αποτέλεσμα εικόνας για ποδια ελαφροπετρα

4ο: Για να μειώσεις την εμφάνιση των ατελειών , χρησιμοποίησε και πάλι μια φυσική ελαφρόπετρα , τρίβοντας απαλά τα σημεία όπου το δέρμα είναι άγριο και τους κάλους. Ξέπλυνε με τρεχούμενο νερό και σκούπισέ τα.

Σχετική εικόνα

5ο: Άπλωσε σε όλη τους την επιφάνεια μία ενυδατική κρέμα και κάνε ένα απαλό μασάζ και με τα δύο σου χέρια που θα ξεκουράσει ταυτόχρονα τα κουρασμένα σου πέλματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για πεντικιουρ

6ο: Αφαίρεσε με ένα εμποτισμένο σε ασετόν βαμβάκι την κρέμα από την επιφάνεια των νυχιών σου και προχώρησε περνώντας ένα διάφανο βερνίκι βάσης το οποίο τα προστατεύει από το κιτρίνισμα. Τέλος, πέρασε το χρώμα της αρεσκείας σου και αφού στεγνώσει καλά , άπλωσε ένα δεύτερο χέρι για καλύτερη απόδοση του χρώματος


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top