ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα 10 πιο τρομακτικά πράγματα που έχουν βρεθεί ποτέ σε τουαλέτα

Η τουαλέτα, όσο και αν το αγνοούμε, αλλά η τουαλέτα είναι ένα τρομακτικό μέρος. Σχεδιασμένη με τρόπο ώστε να ”ξεφορτωνόμαστε” πράγματα, η τουαλέτα έχει αποδειχθεί πως είναι ένα μέρος που έχουν εμφανισθεί κατά καιρούς αρκετά τρομακτικά ευρήματα.


#10. Καρχαρίας

Σχετική εικόνα

Στην Νότια Καρολίνα ένας καρχαρίας εμφανίστηκε σε δημόσια τουαλέτα κάποιας παραλίας. Μία γυναίκα τρομοκρατήθηκε στην εικόνα του νεκρού καρχαρία να κρέμεται έξω από το στεφάνι της τουαλέτας. Μετά από έρευνες αποδείχθηκε πως επρόκειτο απλά για μία αρρωστημένη φάρσα.

#09. Σκίουρος

Αποτέλεσμα εικόνας για squirrel toilet

Η Angela Campel σοκαρίστηκε όταν ξαφνικά είδε μέσα στην τουαλέτα της ένα μαύρο σκίουρο να παλεύει για τη ζωή του. Το συνειδητοποίησε όταν ξαφνικά ένιωσε κάτι να παφλάζει μέσα στο νερό της λεκάνης και όταν κοίταξε είδε τον σκίουρο να την κοιτάζει πίσω. Ο σκίουρος προσπαθούσε να ανέβει τη λεκάνη προκειμένου να αποδράσει. Τελικά η γυναίκα κατάφερε να τον πιάσει με μία δαγκάνα και τελικά να τον αφήσει ελεύθερο.

#8. Αρουραίος

Σχετική εικόνα

Όλοι γνωρίζουμε πως ποντίκια και αρουραίοι είναι σπουδαίοι αναβάτες και μπορούν εύκολα άλλωστε να περνούν μέσα από τους σωλήνες και να καταλήγουν σε μία τουαλέτα. Είναι άλλωστε και το πιο συνηθισμένο πράγμα που μπορεί να εμφανιστεί ποτέ σε τουαλέτα. Είναι πραγματικά τρομακτικό το πόσο κοινό και σύνηθες είναι.

#7. Iguana

Αποτέλεσμα εικόνας για iguana toilet

Το Μάϊο του 2017 μία γυναίκα στο Μαιάμι κάλεσε την αστυνομία όταν βρήκε ένα ιγκουάνα να επιπλέει μέσα στη λεκάνη της. Η υπηρεσία διάσωσης τότε εμφανίστηκε, απομάκρυνε το ζώο και το μετέφερε σε ένα καταφύγιο.

#6. Τεράστια αράχνη

Αποτέλεσμα εικόνας για huntsman spider on toilet

Το 2015 ένα βίντεο που έγινε viral έδειχνε μία αράχνη ουσιαστικά να ”αρνείται” να απομακρυνθεί μέσω τουαλέτας. Όταν η αράχνη εμφανίστηκε στο νερό της λεκάνης, προσποιήθηκε πως ήταν νεκρή. Στη συνέχεια όμως, άρχισα ξαφνικά να κινείται και να προσπαθεί να βγει έξω από το στεφάνι της λεκάνης.

#5. Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για rattlesnake toilet


Το Φεβρουάριο του 2017 ένα παιδί πήγε να κάνει την ανάγκη του νωρίς το πρωί στην τουαλέτα του σπιτιού του και ξαφνικά ανακαλύπτει πως υπάρχει ένα φίδι στη λεκάνη του. Όταν φώναξε τη μαμά του, εκείνη το πλησίασε και τελικά κατάφερε να το σκοτώσει. Όταν η ομάδα που είναι υπεύθυνη για την απομάκρυνση φιδιών από τα σπίτια έφτασε στην οικεία τους, ανακάλυψε πως αυτό το φίδι ήταν ένα από τα 27 φίδια που κατοικούσαν και κινούνταν μέσα στους σωλήνες του σπιτιού.

#4. Κεφάλι γουρουνιού

Αποτέλεσμα εικόνας για pig head toilet

Πέρα από το ότι το συγκεκριμένο αποτελεί ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που μπορείς να βρεις σε μία τουαλέτα, αποτελεί ενδεχομένως και ένα έγκλημα μίσους. Το Δεκέμβριο του 2015 ένα τεμαχισμένο κεφάλι γουρουνιού είχε τοποθετηθεί στην τουαλέτα ενός χώρου προσευχής Μουσουλμάνων σε πανεπιστήμιο της Δυτικής Αμερικής. Ένας φοιτητής του πανεπιστημίου ανακάλυψε το κεφάλι στη λεκάνη και το εξέλαβε ως απειλητικό μήνυμα.

#3. Φωτογραφική κάμερα

Αποτέλεσμα εικόνας για camera toilet

Τον Οκτώβριο του 2015 ένας άνδρας , ο Francis Mazer έκρυψε μία κάμερα μέσα σε χάρτινο ποτηράκι καφέ και το τοποθέτησε μέσα σε μία λεκάνη σε μία καφετέρια στο Μίσιγκαν. Στη συνέχεια ανακαλύφθηκε πως επρόκειτο για άνθρωπο με περίεργες ”ορέξεις΄΄ που αρχειοθετούσε και διακινούσε τις φωτογραφίες.

#2. Ανθρώπινο σώμα

Αποτέλεσμα εικόνας για overdose on toilet

Δυστυχώς μέχρι σήμερα έχουν βρεθεί αρκετά πτώματα ανθρώπων σε δημόσιες τουαλέτες που ενδεχομένως να έχουν εκπνεύσει από υπερβολική δόση, καθώς υπάρχουν και περιπτώσεις παρατημένων πτωμάτων αφού επρόκειτο για έναν πολύ γνωστό χώρο για να το κάνει κάποιος.

#1. Βόμβα

Αποτέλεσμα εικόνας για ambulance on park

Κανείς δε θα ήθελε να του συμβεί μία έκρηξη την ώρα που βρίσκεται στην τουαλέτα , γεγονός το οποίο συνέβη σε έναν άνδρα στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η ενεργή βόμβα ήταν απομεινάρι του 2ου παγκοσμίου πολέμου και εμφανίστηκε στην τουαλέτα την ώρα που ο άνδρας πήγε για τη φυσική του ανάγκη.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2017 VRL.gr

To Top