ΤΑΞΙΔΙΑ

Βίντεο που προβάλει τη χώρα μας διεκδικεί την πρώτη θέση σε διεθνή διαγωνισμό!

Ο ΕΟΤ ετοίμασε ένα νέο βίντεο για το «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών» με σκοπό να προβάλει τη χωρά μας στο εξωτερικό.


Το βίντεο έχει τίτλο «Greece-A 365-Day Destination» (Ελλάδα-ένας προορισμός για όλο το χρόνο) και σκηνοθετήθηκε από τον  Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα που φρόντισε να προβάλει τη χώρα μας με εικόνες απ’ όλες τις εποχές του χρόνου.


Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 22ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του, στο Τσένκντου της Κίνας, από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2017. Οι νικήτριες χώρες για κάθε μία από τις έξι περιφέρειες του Π.Ο.Τ. (Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αν. Ασία & Ειρηνικός, Ν. Ασία) θα αναδειχθούν από κριτική επιτροπή που συγκροτείται από τους Προέδρους των έξι περιφερειακών επιτροπών του Οργανισμού. Ο κόσμος θα μπορεί επίσης να ψηφίσει το βίντεο της επιλογής του καθώς έχει καθιερωθεί ένα βραβείο κοινού, το «People`sChoiceAward».

Το βίντεο προβλέπεται να παρουσιαστεί και σε άλλους διεθνείς διαγωνισμούς (Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών στο Ζάγκρεμπ, 16 Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών σε όλον τον κόσμο).


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top